MISIUNE, VIZIUNE ŞI VALORI

 

Misiune:

Motto-ul nostru 'tehnologie durabilă' exprimă angajamentul nostru de a oferi clienţilor noştri soluţii de înaltă calitate, pe termen lung, potrivit normelor de  mediu,  şi de a ne încredinţa că angajaţii beneficiază de o ambianţă de lucru în care siguranţa şi managementul riscului sunt permanent în atenţia conducerii societăţii. Satisfacţia clienţilor, sănătatea şi securitatea întregului personal reprezintă preocupările noastre de bază.

Ca parte componentă a grupului Freyssinet, promovăm creativitatea, inovaţia şi calitatea atât la nivel global, cât şi pe fiecare din şantierele noastre. Printr-o astfel de filozofie, Grupul Freyssinet menţine viu spiritul fondatorului său, inventatorul Eugène Freyssinet.

Viziune:

Dorim să devenim prima alegere a clienţilor noştri, pe piaţa românească, şi un competitor valoros în Balcani în domeniile în care ne-am specializat, prin lucru în echipă, printr-un un management eficient şi prin tehnologii de nivel înalt.

Valori:

Securitate - Cu politica noastră 'Zero accidente' ne străduim să creăm condiţii de lucru adecvate pentru angajaţii noştri, urmărind în acelaşi timp să oferim atât clienţilor noştri, cât şi utilizatorilor finali rezultatele cele mai bune.

Transparenţă – Faptul că atragem atenţia asupra   domeniilor ce necesită îmbunătăţiri şi că găsim împreună soluţiile cele mai eficiente pentru a ne dezvolta, acestea sunt calităţile care ne vor deosebi în viitor de competitorii noştri, care ne vor ajuta la controlul riscurilor şi la creşterea profitabilităţii companiei.

Implicare – Ne bazăm pe excelenţă şi profesionalism în toate activităţile pe care le desfăşurăm.

Stabilitate – Acţiunile noastre au în vedere o dezvoltare mai prudentă, dar durabilă a companiei.

Flexibilitate – Scopul nostru este de răspunde cu iscusinţă atât cererilor din piaţa de construcţii, cât şi cererilor partenerilor noştri.

Profitabilitate – Soluţiile noastre tehnice şi inovative sunt gândite şi calculate pentru a oferi clienţilor noştri tehnologie de vârf, ţinând cont, în acelaşi timp, că obiectivul nostru este de a reduce costurile şi timpul de execuţie, spre beneficiul colaboratorilor.