Grupul FREYSSINET

 

Lider în construcţii civile şi a lucrărilor de artă specializate, Grupul Freyssinet activează în domeniul construcţiilor, a ranforsării structurilor şi a solurilor şi în întreg ciclul de viaţă a centralelor nucleare.

Prin mărcile sale Menard, Terre Armee şi Nuvia, grupul oferă o gamă de soluţii tehnice durabile şi know-how adaptat principalelor criterii de mediu şi se preocupă să îşi dezvolte oferta prin promovarea dezvoltării soluţiilor inovatoare care conservă resursele naturale şi reduc efectul de seră.

Freyssinet, cu filiale peste 75 de filiale în 60 de ţări, este renumită în domeniul post-tensionărilor, al montării hobanelor, al ajustărilor structurale şi al reparaţiilor prin tehnici specializate.

Implicată din ce în ce mai mult în activităţi de dezvoltare durabilă, Grupul Freyssinet progresează atât prin îmbunătăţirea protecţiei mediului şi prevenirea riscurilor în cadrul şantierelor, cât şi prin consolidarea politicii privind responsabilitatea socială. Prin plasarea oamenilor în centrul organizaţiei, Freyssinet este o parte componentă a diviziei VINCI Construcţii, lider de piaţă în Franţa şi jucător de primă mână pe plan internaţional în domeniul construcţiilor şi a lucrărilor de artă.

Pentru mai multe informaţii, vă invităm să accesaţi site-ul www.freyssinet.com.

Pentru a vedea filialele grupului şi pentru a accesa site-urile acestora, apăsaţi aici.